A Numark és a Serato együttműködéséből született az NS7, mely DJ szoftver és hardver kontroller együttese. A két cég szándéka szerint az NS7 lesz az etalon kontroller a Serato Itch DJ szoftverhez. Az Itch használatához előre kiosztott kontrollerek találhatók, valamint mind az Itch, mind az NS7 teljesen kompatibilis a Serato Scratch Live DJ szoftverrel. Akik ezt az utóbbit használják, azok is gond nélkül társíthatják mellé az NS7 kontrollert, vagy áttérhetnek a mellékelt Itch-re. Az NS7 kompatibilis a MIDI-t használó DJ szoftver alkalmazásokkal is.

Az NS7-en 2 db. 7″-es motorizált, állítható nyomatékú, alumínium lemezjátszó korong kontroll található, bakelit, filc és 45 RPM adapterrel. Cserélhető digitális VCA crossfader és hangerő fader-ek találhatók rajta, gumírozott potik, strapabíró nyomógombok és kapcsolók. A Numark és a Serato egy saját protokollt fejlesztett ki az NS7 és a számítógép közötti kommunikációhoz, mely egy USB kapcsolaton keresztül a standard sebesség kétszeresével küldi a MIDI adatokat – az eredmény jobb felbontás, miközben tökéletesen MIDI kompatibilis marad az adatfolyam.

Az NS7-ben 24 bites digitális audio interfész is található 1/4″ szimmetrikus mikrofon és RCA vonalszintű bemenetekkel, XLR és RCA master, RCA booth, és 1/4″ és 1/8″ fejhallgató kimenetekkel. Az USB kábel továbbítja az audio adatokat is. A kontroller teljesen fémházas építés.

További infók a Numark weboldalán.

Numark NS7 kontroller Serato Itch-hez és Scratch Live-hoz
Cimke:                                         

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük