Jay-Z közel áll a Notorious B.I.G életét bemutató film befejezéséhez (januárra várható a megjelenése), melynek címe, meglepetés… Notorius lesz. Az új dala is megtalálható a film soundtrack-en, a “Brookly Go Hard” pedig egyáltalán nem az a tipikus hip-hop rap videó, melyet telepakoltak volna a szokásos autók-csajok-klubok klisékkel. A dal producere Kanye West, és a dal része a RED és Global Fund to Fight AIDS in Africa zeneközpontú, a U2 Bono-ja által fémjelzett karitatív kampánynak.
A Brookly Go Hard a b-r-o-o-k-l-y-n betűk sorozatából áll, és a betűkből Jay-Z és Notorious B.I.G. arcképe alakul ki. A videó producere Evan Roth, aki az ingyen letölthető Flash forráskódot is közzétette a videó végén. Evan Roth elmondása szerint évekig visszautasította a tipografikus illusztrációkra irányuló felkéréseket, abban a reményben, hogy egy nap valaki igazán nagy kéri erre. Az biztos, hogy ez az első rap videó, aminek a forráskódja megjelenítésre kerül a végén és letölthető.
Jay-Z, Kanye West, Evan Roth, Garamond: Brooklyn Go Hard screenshot
A videó megtekinthető a RED(Wire) weboldalon weboldalon (direkt link az MSN Videó oldalán), a készítők Jay-Z, Kanye West, Evan Roth és Garamond. A forráskód ingyen letölthető Evan Roth weboldalán.

Jay-Z: Brookly Go Hard – az első videó forráskóddal
Cimke:                                                 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.