Forgalomba került (legalábbis a tengerentúlon, de hamarosan nálunk is várható) az M-Audio Fast Track Ultra USB 2.0-s audio interfész. 8×8 audio I/O, MIDI, MX Core DSP mixer, 4 előfok, két fejhallgató kimenet található benne. PC és Mac kompatibilis egyaránt.

Először itt található meg az M-Audio új DSP mixer technológiája, az MX Core. Az MX Core 8 egyedi DSP magot használ, természetesen zero latency monitoring-ot, effekteket és egy mátrix alapú routing mechanizmust biztosít a szoftveres kezelőfelületén keresztül, mely külön mixer-t ad minden sztereó kimenetnek. A global mixer maximum 16 bemenet x 8 kimenet konfigurációt tud.

A 4 mikrofon előfok az Octane-ből származik, +48V fantomtáppal rendelkeznek, jel/túlvezérlés LED-ekkel és a gain poti kihúzható állásában egy 20dB-es csillapítás is bekapcsolható nagy erősségű jelek felvételéhez. Az első két csatlakozó nagy impedanciájú hangszerbemenetként is alkalmazható.

A csatlakozások: 6×6 analóg és 2×2 digitális SPDIF. Az első két csatornán két insert csatlakozás is található, ezek az A/D konverzió előtt csatlakoznak ki és vissza.

Mobil és stúdiós felhasználásra egyaránt alkalmas, köszönhetően az USB tápról való működésnek. Ennek vannak korlátai: USB táplálás esetén az analóg 1+2, SPDIF és 1-es fejhallgató csatlakozók használhatóak csak. A hozzá járó táppal természetesen ezek a korlátozások megszűnnek.

További infók a weboldalon.

M-Audio Fast Track Ultra
Cimke:             

2 thoughts on “M-Audio Fast Track Ultra

 • 2007-12-31 at 19:44
  Permalink

  Sziasztok!
  nekem nagyon tetszik ez a kütyü,edddig e-mu karival dolgoztam,DE
  érdekelne a késleltetése és a megbízhatósága!
  ha már usb2.0-ént hírdet az m-audio!
  akinek van ilyen cucca (dejó neki!) az írjon már ide,hogy mennyire tudta levinni a latencyt,hogy még mega stabil maradt a hang!
  köszi

  Válasz
 • 2008-09-04 at 22:22
  Permalink

  Most vettem egy ilyet!!! Csilingel mint a mikulás télen…Szerintem veri aaz EMu-t , …. 🙂

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük