Kapható az M-audio KeyStudio 49i, egy USB MIDI billentyűzet és kontroller, mely egyben 2 in/2 out audio interfész is és beépített prémium zongora hangkészlettel rendelkezik.

A KeyStudio 49i a dalszerzőknek jó választás, hiszen minden adott amire szükség lehet: a billentyűzet, a zongora hangkészlet és a GM hangkészlet, audio/MIDI interfész és természetesen kompatibilitás minden DAW-al. Önálló működésre is képes – a beépített hangokon való játékhoz nincs szükség számítógépre. A hangkészlet a Digidesign Advanced Instrument Research Group-tól származik, sztereó mintavételezett Steinway grand piano hangokat tartalmaz és lehetséges reverb-et is ráadni a térérzetért (mindezt számítógép nélkül, természetesen…).

PC és Mac kapcsolat lehetséges USB-n keresztül, ekkor 128 hang áll rendelkezésre a GM modul segítségével. A 2 in/2 out audio interfésszel tudsz vokálokat és hangszereket is rögzíteni, illetve hallgathatod a számítógépből jövő mix-eket a kimeneten keresztül vagy a duál fejhallgató kimeneteken. Egy beépített mini mixer segítségével állíthatók az arányok. Jár hozzá egy Ableton Live Lite és kompatibilis a Pro Tools M-Powered 7.4-el is. A Piano Reset kapcsoló segítségével tudod gyorsan az összes paramétert visszaállítani a beépített zongora megszólaltatásához.

Ára 300$, részletek az M-Audio weboldalán.

M-Audio Keystudio 49i
Cimke:                             

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük