Írtam korábban a Moog Music Musikmesse-s incidenséről, a Moog Voyager Old School prototípus ellopásának és megkerülésének kalandos történetéről. Akkor a kommentek között is megjelent a tolvaj netes identitása, megjegyzem: sokfelé a világon. Szóval ezt figyuzd, mert nincs vége, ez történt ma…
Kaptam egy személyes email-t a tolvajtól, miszerint de jó fej lennék, ha törölném az összes kapcsolódó megjegyzést és link-et, merthogy a főnöke rájött erre és emiatt ki akarja rúgni. Visszakövettem az email forrását, és valósnak tűnik mind a feladó, és a relay visszakövetés hihető eredményeket adott.
Szóval van egy tolvajunk, aki saját rettenet hülyesége miatt bukott egy nagyot és most szeretne tiszta lappal indulni. Tekintve hogy az eredeti post-ban is kiakadtam a kiállításokon tapasztalható lopásokon és az általa okozott káron, elsőre eszem ágában sem volt levenni semmilyen kommentet vagy link-et. A sztori a legjobb tudomásom szerint és más források alapján is valóban megállja a helyét és nem rágalom, szóval öcsém, megszívtad.
Aztán eltelt 1-2 nap, és rá kellett jönnöm, hogy a dolgok morális részét tekintve a fickót egyszer egy bíróság elítélte, megkapta a saját maga büntetését, azt lerótta, és semmi értelme, hogy szégyenpadot tartsak fent az adsr.hu-n. Ez mind morális, mind törvényi oldalról így helyes.
Töröltem a problémás linkeket, de ha legalább annyit elértem ezzel, hogy a fejekbe bekerült a név – akkor már megérte.

A Moog/Messe/Voyager OS sztori folytatódik
Cimke:                                     

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.