A hangszergyártók és stúdiótechnikával foglalkozó cégek ismét egybegyűltek a szokásos nyári NAMM keretében hogy megmutassák a világnak és egymásnak legújabb termékeiket. A legjobban tetsző eszközök listáját kigyűjtöttem egy csokorba, mazsolázzatok kedvetekre…
Roland: SP-555 sampler – belépő szintű cucc, de használhatónak tűnik és AC-90 gitárkombó akusztikus gitárhoz. Szintén kijött a V-Drum belépő szintű modellje, a HD-1 és kihoztak egy bővíthető hangmodul + USB audio interfész megoldást SonicCell néven.
BOSS: ME-20 gitár és ME-20B basszusgitár multieffekt
Alesis: Performance Pad – dob ütőfelület beépített hangokkal (valamelyik DM szériás dobkészlet, erről egyelőre nincs infó) és DM-5 Pro Kit – elektromos dobkészlet + DM-5 hangmodul, nagyon baráti áron
Yamaha MG mixer-ek
Yamaha: MG szériás mixer-ek USB csatlakozóval
MixMeister: Fusion és Studio DJ – gyorsan és könnyen használható DJ szoftverek
OpenLabs MiKo Timbaland
OpenLabs: MiKo Timbaland Special Edition – na, most már van Timbaland-nek is saját signature hangszere 🙂 jól telepakolva mindenféle szintetizátorokkal, mintákkal és egyéb finomságokkal – tényleg nem spóroltak ki belőle semmit!
D’Addario: új XL ProSteels és Pure Nickel gitárhúrok – alap…
Peavey: MSDI – mikrofonozott gitárerősítő szimulátor – mindenhol ugyanazt a hangzást nyújthatod evvel a kis dobozzal! Erről kicsit bővebben mert érdekes ötlet: a fej és a láda közé kell bekötnöd, ahonnan a hangot a ládába és a hangosító cucchoz küldi szimultán. Jó ötlet!

Nyári NAMM újdonságok 1
Cimke: