Folytatom a NAMM érdekesebb híreivel…
BOSS RE-20
Boss: RE-20 Space Echo effektpedál verzióban – kis aranyos, a méltán legendás RE-201 Space Echo klónja.
Moog: Little Phatty Editor Librarian – számítógépes szerkesztő és OS frissítő a Little Phatty-hez, sok hasznos funkcióval.
CME: új UF MIDI kontroller sorozat (50/60/70/80)- beépített duplex wireless MIDI interfész, bővítőkártya lehetőség + a korábbi modellek összes funkciója, korrekt árak
RME: HDSPe MADI kártyák – PCI Express MADI interfész. Az RME csapat szokás szerint hibátlan munkát végez, most már minden eszközük rendelkezik PCIe interfésszel és teljes körű PC/Mac támogatással. Abszolút kedvenc!
Yamaha: rengeteg szoftver/editor/firmware készült, frissült, Vista kompatibilis lett vagy Mac UB verziók készültek. A részletekért kattints ide. Végre kaphatóak az N szériás digitális mixer-ek is, ezek a Firewire technológiát ötvözik a szoros szekvenszer integrációval (elsősorban a Cubase-el, hiszen a Steinberg a Yamaha tulajdonába került). Hogy ne maradjanak ki az USB cuccok se, kijöttek az MW mk2 szériás mixer-ek is, hasonló funkciókkal. Kinek a pap, kinek a papné…
Peavey: Kosmos V2 – szubharmonikus és térprocesszor. Fázisokkal játszik hogy mélyeket vagy magasakat manipuláljon, szélesebb tér érzetet keltsen. Kis stúdiókban, szűk terekben és lehallgatószobákban hasznos lehet.

Nyári NAMM újdonságok 2
Cimke: