A Peavey bemutatta ReValver Mk III 64 bites erősítő modellező szoftverét, mely a csöves karakterisztika emulálására kifejlesztett, és engedi a felhasználót játszani az egyedi paraméterekkel és gain struktúrákkal.
15 népszerű erősítő modelljét tartalmazza, köztük persze sok Peavey modellel + több mint 150 hangszóró mintáit, valósidejű konvolúcióval és membrán modellezéssel. A modellezés fizikai alapú, azaz ez egyes elektronikai komponensek kölcsönhatását utánozza és ezeknek az egyedi komponenseknek a paraméterezésével lehetséges belenyúlni a modellekbe. A felhasználói felület drag & drop alapú, az egyes komponensek hozzáadhatók és eltávolíthatók a jelútból. Az egyes modellekre jobb egérgombbal kattintva megnyílik az út a belső világba, ahol a részletes finomhangolás történhet. Csöveket lehet hozzáadni, eltávolítani, volt értékeket beállítani, stb. Összesen több mint 15 paraméter szabályzása lehetséges a csöves fokozatokon, 17 előfok és cső típusból választhatsz.
Szintén beépített egy effekt szekció, különféle kórus, torzító, wah, tremolo, kompresszor, limiter, delay, oktávozó és egyéb algoritmusokkal. Egy FFT alapú konvolúciós reverb segít a szebb terek elérésében, ez lehetőséget ad a felhasználó által megadott WAV file importjára is.
PC-n és Mac-en egyaránt elérhető lesz, AU/VST formátumban érkezik, 2008 első negyedévében lesz elérhető, ára 300 USD lesz. További infók a Peavey weboldalán.

Peavey ReValver Mk III erősítő modellező szoftver
Cimke:                                                     

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.