Az RME új PCI Express csatolóval ellátott AES/EBU audio interfésze, a HDSPe AES a korábbi HDSP AES-32 utódja, annak minden funkcionalitásával. A két modell akár egyszerre is használható egy gépben, így kihasználva a rendelkezésre álló PCI/PCIe slot-okat. 8 sztereó AES bemenet és kimenet áll rendelkezésre 192kHz mintavételezési frekvencián. Single, Double és Quad Wire átvitelt támogatnak és ezen formátumok közötti direkt konverziót. 2 MIDI I/O port és egy WordClock I/O (automatikusan alkalmazkodik a Single, Double és Quad sebességekhez) egészíti ki a csatlakozási lehetőségeket.

RME HDSPe AES PCI Express audio interfész

Körítésként az RME megszokott HDSP technológiája szolgálja a felhasználókat: Totalmix mixer, patchbay, router, splitter és redistributor, teljes körű MIDI funkcionalitással, hardveresen számolt RMS és peak szintkijelzéssel. A SteadyClock a szinkronizációért, a jitter kiküszöböléséért, a varipitch-ért és a mintavételezési frekvencia szoftveres vezérléséért felel. Ott van még a Digicheck, a legjobb analízis szoftver, amit az ember csak akarhat, egyesített Mac OS X (csak Intel) és Windows 32/64 bites driver-ek, melyek szimultán max. 3 HDSPe AES kártyát vagy egy AES kártyát és bármely 2 más HDSP vagy HDSPe eszközt támogatnak.

A HDSPe AES támogatja az opcionális TCO timecode/videó szinkronizációs bővítőmodult. Az RME BOB-32 opcionális 1U magas 19″ rack-es breakout box-ot és D-Sub kábeleket is szállít a kártyával igény esetén.

További infók az RME weboldalán.

RME HDSPe AES PCI Express audio interfész
Cimke:                                                     

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.