Letölthető az Apple Software Update szolgáltatásán keresztül a Logic Pro 8.0.1 verzió. A frissítés minden Logic 8.0 felhasználó számára ajánlott.
A frissítés felhasználói visszajelzések alapján javít funkciókat, hibákat és kompatibilitási problémákat a Logic, az Impulse Response Utility és a Waveburner 1.5 CD mastering alkalmazás között. A frissítés tartalmazza a Waveburner 1.5.1-es és az Impulse Response Utility 1.0.1-es verzióját.
Logic Node felhasználóknak frissíteniük kell a Node alkalmazást minden kapcsolt számítógépen. A frissítés futtatása után találni fogtok egy Logic Node 8.0.1.dmg nevű telepítőt erre a célra a Utilities könyvtárban.
Az bátrak által adott első visszajelzések többnyire pozitívak, sok kis apró hiba kijavítva, végre úgy működnek a billentyűparancsok ahogy kell, és végre el lehet rejteni a Consolidated Arrange alján a zavaró transport bar-t. Már önmagában ezért megéri… Egy páran jelezték, hogy a frissítés után továbbra is 8.0 verziót ír ki az alkalmazás és mintha nem történt volna semmi, de a telepítő többszöri futtatása állítólag megoldja ezt a problémát.

Apple Logic Pro 8.0.1 update
Cimke:                                     

2 thoughts on “Apple Logic Pro 8.0.1 update

 • 2007-12-19 at 08:51
  Permalink

  én felraktam, majd kéri a serial-t és nem fogadja el…
  törlés és vissza raktam a telepítőről.

  Válasz
 • 2007-12-19 at 13:24
  Permalink

  Igen, azóta egyre több hasonló visszajelzés érkezett. A serial-t azért ugye tudod? 🙂
  Akiknek nem sikerül az Apple Software Update-en keresztül a frissítés, azok töltsék le az Apple weboldaláról a standalone telepítőt, állítólag az normálisan működik.

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük