PG Music Band-in-a-Box 2008Egy régi motoros, új köntösben – ez a Band-in-a-Box 2008, az automata kíséret piacon nincs nála jobb szoftver. Több mint 50 újdonság található benne és ebbe az új verzióba felhasználói igények alapján is kerültek be funkciók.
A RealTracks funkció a MIDI-t cseréli le profi session zenészek által feljátszott audióra. Nem sample alapú, hanem tényleges, 1-8 bar hosszúságú élő felvételekkel dolgozik. Jelenleg a RealPedalSteel, RealSax (tenor) és RealAcousticGuitar csomagok találhatók benne alapból és folyamatosan készülnek az újabbak.
A MultiStyle max. 24 további stílus variációt fog össze egy dalban. Az ebben a verzióban található összes új stílus MultiStyle, tipikusan 4 stílussal dalonként (Intro vagy Pre-Verse, Verse, Chorus és Break), természetesen mindenki csinálhat magának sajátokat kedvére.
A Medley Maker dalokat láncol össze, automatikus átmenet generálással a tempók, stílusok és hangnemek között. Van még frissített felhasználói felület, hangnem váltás lehetőség, Karaoke CDG támogatás és sok egyéb apróság amik megkönnyítik a használatot.
További információkért keresd fel a PG Music weboldalát.

Band-in-a-Box 2008 Windows-ra
Cimke: