Április 9-én a Millenáris Fogadóban volt a 2008-as Budapest Fringe Fesztivál díjátadója. Az ADSR Multimédia különdíját a Kingston Cruisers zenekar nyerte.
Addig is amíg megérkeznek a hivatalos fotós által a díjátadóról készített képek, álljon itt 2 kép, amit a zenekar jelenlévő tagjaival készítettünk.

Hamarosan megindul a munka, az előzetes megbeszélések alapján egy jó hangulatú stúdió session-re van kilátás, melynek folyamatáról egy mikroblog keretében fogunk benneteket tájékoztatni. Bemutatkozik a zenekar, az ADSR stúdió, és interjúkkal, technikai magyarázatokkal, sok-sok részletes történelmi/technikai áttekintéssel és zenei részletekkel illusztráljuk a munkafolyamatokat a környezet beállításától a felvételeken keresztül a mix + master végeredményekig.
Ötletekben és kreativitásban nincs hiány, a zenekar és a stúdió vágya is egy újfajta munkamódszer bemutatása, mely egyszerre szolgálja a minőségi végeredmény, a szórakoztatás és az oktatás céljait. Ahogy tőlünk megszokhattátok: ADSR Multimédia – Hang és kép :: mindenképp

Budapest Fringe díjátadás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.