A Universal Music Group népszerű előadóinak az aktuális negyedévre tervezett megjelenéseinek komoly része a következőre csúsznak.
A 2008 utolsó negyedévére tervezett Dr. Dre, Eminem, U2, Black Eyed Peas és 50 Cent albumok biztosan 2009 első negyedévére csúsznak, ami komoly profitcsökkenést fog eredményezni az ünnepi szezon kihagyása miatt. Az elemzők minden területen visszafogott eladásokkal és csökkenő bevételekkel számolnak, de a CD eladásokat a csökkenő eladási helyek is sújtják, ugyanis egyre több bolthálózat zárja be vagy csökkenti CD részlegét, vagy végleg megszüntetik a boltokat.
Wall Street Journal cikk
Ugyan a fentiek ismeretében nehéz elhinni, de pletykák szerint az új Dr. Dre lemez (Detox) csúszásának a legfőbb oka inkább az új Eminem lemez (Relapse). Dre a Relapse producereként kénytelen volt saját lemezét hátrébb rangsorolni a Relapse elhúzódó munkálatai miatt. Az Interscope Geffen A&M főnök Jimmy Iovine szavai alapján Dr. Dre januárban fog visszatérni a saját lemezének befejezéséhez. Mivel Eminem-et épp most kapta el az ihlet, ezért minden egyéb felfüggesztésre került a Relapse befejezéséig.

Késnek az új Universal Music Group megjelenések
Cimke:                                                 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.