… … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … húúúú, eddig nem találtam a szavakat. A Studio Electronics megint olyat alkotott, amitől leesett az állam. Pedig az állam én vagyok – estem én is vele együtt.
Studio Electronics Orion Galaxy Omega 8 - An Odyssey
Művészet, design, fény-árnyék játék együttese – Antoine Argentieres kezéből, aki erős Stanley Kubrick hatások alatt állt a tervezés fázisában. Nem kérdéses: ezzel az arccal a szintetizátor megállná a helyét a 2001: Űrodüsszeia-ban is. Egymilliárd kínai nem volt képes összehozni egy ilyen design-t, mentségükre szóljon, hogy a nyugati világ is csak kevés hasonlót tud felmutatni (a króm lábakon álló Waldorf Mean Green Machine a zseniális kivétel).
Mindenkinek aki “a legnagyobb elkötelezettséget érzi a küldetés iránt” – ez egy örök darab.
Gyönyörű képek, specifikációk és további infók a Studio Electronics weboldalán (nem volt szívem száraz technikával elrontani a spirituális hangulatot).

Forma + funkció: Studio Electronics Orion Galaxy Omega 8
Cimke:                             

4 thoughts on “Forma + funkció: Studio Electronics Orion Galaxy Omega 8

 • 2008-07-31 at 16:36
  Permalink

  hát őőőőő izé. szerintem egy jó pár évet késtek a designel. de végülis izéles és pofonok. szerintem az akai s100kb még mindig nehéz tól szárnyalni vagy az e-mu emulator III.

  Válasz
 • 2008-07-31 at 17:20
  Permalink

  Hát, mutass nekem még egy szintit, ami ennyire futurisztikus kinézettel rendelkezik. Ha a képeket mutatnám és nem tudnád, mi az, meg tudnád mondani, hogy egy hangszer?

  Válasz
 • 2008-08-03 at 19:33
  Permalink

  Tényleg űberbrutál Űrszekerek Design….kérdés már csak az, hogy funkcionálisan mennyit ver rá a “classic” Omega8-rá /ami formailag letisztult/

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük