A sok technika után egy kis kikapcsolódás… Kigyűjtöttem a nekem legjobban tetsző pletykákat, sztorikat, vicces videókat és weboldalakat.
Agresszív számítógépek támadásaitól hangos a média. A gépek fellázadnak gazdáik ellen és komoly sebesüléseket ejtenek habtestükön. (Gyengébbek kedvéért, igen, a Nokia N-series újabb reklámfogását látod, de ettől függetlenül vicces). Lemegyek a stúdióba és jól megbüntetem a gépet mert a múltkor is ki akarta szúrni a pendrive a szememet…
Amikor Lemmy a Motorhead-ből soundcheck-el, mindig megkérdezik a hangtechnikusok tőle, hogy megfelelőnek találja-e a DFA mértékét a basszuson. Az egész stáb és a banda többi tagja is sokat gondolkodott azon, hogy ez mit jelenthet, míg végül elárulta nekik: “does fuck all”, azaz mindent üt.
Oh yeah: Celine Dion új albumát kik készítik? Timbaland, Ne-Yo és R Kelly. Ezt muszáj lesz meghallgatni… de inkább várom a Whitney Houston albumot Premo-tól (aka. DJ Premier).
Most hogy a MySpace-t támadások érték az állítólag több mint 30.000 pedofil felhasználó miatt, hogyan vágott vissza? Tinifesztivált (Underage Festival) reklámoz. Klasszis.

Uborkaszezon: pletykák, vicces videók, agresszív számítógépek
Cimke:                                                             

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.