Az MTV Networks rajongóktól várja Britney Spears új videójának elkészítését. A legutóbbi, Blackout albumról való „Piece of Me” dalhoz készítendő a videó. Természetesen készül profi videó is, ám a rajongói verziót fogják korábban sugározni – egyfajta felvezetésként. A hétfőn indult verseny neve „Britney Spears Wants a Piece of You”.
A videó elkészítéséhez egy MTV által adott Video Remixer alkalmazást használhatnak a rajongók, valamint interjúk és koncertek, fellépések felvételeit. Jelentkezést december 14.-ig fogadnak el, a győztest a 20.-ai TRL műsorban hirdetik majd ki. A hivatalos verzió januárban fog megjelenni. A győztesek egy fityiszt kapnak (Európára nem is gondoltak?): Haier Ibiza Rhapsody WIFI médialejátszót (ami nálunk kb. használhatatlan), 1 éves Rhapsody tagságot és a teljes Britney diszkográfiát.
És hogy miért írtam ezt, amikor látszik hogy nálunk nem sok értelme van? Mert igen szánalmasnak találom, hogy a kiadó így próbálja kitaláltatni Britney új image-ét – elfogytak az ötletek vagy már semmibe nem mernek belevágni? Britney mélyrepülése szánalmas – igazából már a Blikk címlap az egyetlen ahova való, inkább igyunk és felejtsünk…
Itt található a hivatalos MTV közlemény.

A rajongók készítik Britney Spears új videóját
Cimke: