A NAB-on mutatta be a Lawo legújabb mc2 szériás produkciós pultját, az mc2 56-ot. A pult a korábbi mc2 66 minden képességével rendelkezik, egyszerűsített kezelőfelülettel és csökkentett helyigénnyel/méretekkel.

Az mc2 56 a Lawo HD core technológiája köré épül, csakúgy mint elődei, és 512 DSP csatornát, 144 buszt és max. 8192 keresztpontos routing mátrixot biztosít. Az mc2 családban használt minden funkció rendelkezésre áll, beleértve a snapshot-ok transzferét az családon belül, és automatizálási és hálózati funkciókat egyéb Lawo eszközökkel karöltve.
Lawo mc2 56 produkciós pult
Az új kezelőfelület a legfontosabb paraméterekhez azonnali hozzáférést nyújt, a ritkán használt funkciók a grafikus érintőképernyőn keresztül érhetőek el. Egy fader sor szélessége 30mm-re csökkent a hellyel való spórolás érdekében. Minden 16-os fader csoport teljes körű, nagyfelbontású szintkijelzőkkel rendelkezik a TFT képernyőn keresztül. Az opcionális második fader sor és PPM kijelzők a moduláris bővítés lehetőségét adják. 32 – 80 fader-es frame-ekkel rendelhető és speciális flightcase verzió is elérhető, így többféle munkakörnyezetbe is beilleszthető a pult.

A technikai specifikáció nagyon impresszív, minden tud és kezel amire csak audio/video környezetben szükség lehet: változatos I/O és szinkronizálási lehetőségek, inline DSP dinamika és EQ funkciók, full VST plugin integráció, sztereó vagy surround monitoring, redundáns komponensek a biztonság érdekében, távvezérlési funkciók, stb.

További információk a Lawo weboldalán.

Lawo mc2 56 produkciós pult
Cimke:                                                             

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.